Targeta regal - 30€

Un regal original per aquesta personeta que aviat naixerà o que acaba d'arribar al món. Per aquesta mamà i aquest papà que gaudiran de ser un més en la família.

A vegades és difícil encertar els gustos de cada persona, o de si una mama necessitarà un necesser, uns pitets o una motxilla per al seu bebè. Amb aquest val regal, podran triar quin producte els enamora més!

Els seus papes podran gastar aquesta targeta regal en aquest canviador que tant els agrada, o aquella corona per a celebrar el seu primer any. O moltes més opcions que tenim disponibles a la nostra web!

30,00 €

T'han regalat una targeta regal o vols regalar una, però no saps com s'utilitza? És molt fàcil.

Quan t'arribi la targeta regal, en la part posterior veuràs un codi de descompte. Segons la quantitat de la targeta que hagis comprat/t'hagin regalat, es descomptarà aquesta xifra al final de la compra, una vegada hagis introduït el codi de la targeta.

En "Preguntes Freqüents" trobaràs l'explicació d'on introduir el teu codi de descompte. Si tens qualsevol dubte, pots posar-te en contacte amb nosaltres per WhatsApp o a "Contacte".

jQuery Back To Top Button by CodexWorld