Pitet lactància - Faràndula

Els pitets, un indispensable per als més menuts. Un bàsic a la bossa de l'hospital, i en els seus primers mesos de vida. Aquest pitet està pensat per acompanyar-lo durant la lactància, per evitar que es taqui quan mengin; tan fàcil com col·locar el pitet damunt del seu pit, sense necessitat de fer un llaç amb les cintes (a vegades amb les presses no tenim temps).

Aquest pitet forma part d'una col·lecció dedicada a la nostra ciutat, Olot, i especialment als "farandulers" més menuts. Amb dibuixos de la il·lustradora Nina Bach, podeu trobar 3 models: la parella dels Gegants, el Cavallet i el Cabeçut. Estampació: Males pintes.

Impermeable i de 100% cotó ecològic amb certificat Oeko-Tex® Standard 100. Perfecte per afegir-ho en una canastilla de regal per al bebè de la família o amics, i sorprendre'ls amb un regal creat des de casa, Olot, per als fans de la Faràndula.

Edat recomanada: Des del naixement fins als 9/10 mesos aproximadament.

MIDA: 22x22 cm 

Tria una opció:

14,90 €

Els nostres productes de la Faràndula són creats des de casa, en tots els detalls. Disseny, creació, il·lustracions i l'estampació, amb tintes ecològiques, són KM0. Fets a mà des del nostre petit taller, entre volcans.

RECOMANACIONS DE RENTADA: Es recomana rentar en un programa curt de rentadora a una temperatura màxima de 30° i evitar l'ús d'assecadora. No fer servir lleixiu. Planxar a temperatura baixa (no planxar el vinil directament).

IMPORTANT: El temps de confecció dels articles per encàrrec és d'entre 7 i 10 dies per a altres dates d'entrega consultar abans.

* Les imatges només són exemples, no s'inclouen els articles d'atrezzo i en tot cas el producte venut és l'especificat no el de la fotografia.

* Treballem molt perquè els nostres productes siguin el més fidel a les fotografies, encara que els colors poden variar lleugerament.

*Totes les mides d'aquests productes tèxtils són aproximades, ja que són productes artesans, i poden veure's afectades pel procés de confecció d'aquest.

jQuery Back To Top Button by CodexWorld