Pitet elàstic - Faràndula

NOU!

Aquests pitets són un gran aliat quan els menuts/des de casa comencen la seva etapa escolar, a l'hora de menjar, berenar o sopar. També ens ajuden en els àpats del nen/a a casa o en les sortides familiars. Són ideals per a fomentar la seva autonomia, ja que amb la goma elàstica, els permet aprendre a posar-se'l i treure-se'l fàcilment.

Aquest pitet forma part d'una col·lecció dedicada a la nostra ciutat, Olot, i especialment als "farandulers" més menuts. Amb dibuixos de la il·lustradora Nina Bach, dels Gegants, estampats en un pitet impermeable. Estampació: Males pintes.

100% de cotó ecològic amb certificat Oeko-Tex® Standard 100. Perfecte per afegir-ho en una canastilla per regalar, amb tot el conjunt de la Faràndula, o creant un pack perfecte amb la motxilla sac, la bossa multiús o el necesser porta tot.

Edat recomanada: Des dels 10/11 fins als 24 mesos aproximadament.

MIDA: 33x25cm 

18,90 €

Els nostres productes de la Faràndula són creats des de casa, en tots els detalls. Disseny, creació, il·lustracions i l'estampació, amb tintes ecològiques, són KM0. Fets a mà des del nostre petit taller, entre volcans.

RECOMANACIONS DE RENTADA: Es recomana rentar en un programa curt de rentadora a una temperatura màxima de 30° i evitar l'ús d'assecadora. No fer servir lleixiu. Planxar a temperatura baixa (no planxar el vinil directament).

IMPORTANT: El temps de confecció dels articles per encàrrec és d'entre 7 i 10 dies per a altres dates d'entrega consultar abans.

* Les imatges només són exemples, no s'inclouen els articles d'atrezzo i en tot cas el producte venut és l'especificat no el de la fotografia.

* Treballem molt perquè els nostres productes siguin el més fidel a les fotografies, encara que els colors poden variar lleugerament.
*Totes les mides d'aquests productes tèxtils són aproximades, ja que són productes artesans, i poden veure's afectades pel procés de confecció d'aquest.

jQuery Back To Top Button by CodexWorld