Pack "Hola món!" - Ocean

Esgotat

El pack "Hola món!", és un regal ideal per a crear un detall a una amiga, companya de treball, germana, cosina... que vagi a ser mama. Regals únics i fets amb el cor. Aquest pack està creat amb una tela de cotó d'animals marins i la seva targeta "Hola mundo/món" a conjunt.

Està format per una bandana personalitzada amb el nom del bebè, i dos complements bàsics per al bebè: un dudú o manta d'afecte i un mossegador de lactància.

Bandana: doble tancament de snap per a ajustar-la millor al bebè. Part davantera de cotó personalitzada amb el missatge "Hola món! Soc... i el nom del bebè". Part posterior de gofre blanc o cru.

Manta d'afecte o dudu: primera petita manta que tindrà el bebè. Els dudu són molt especials per als nostres menuts perquè solen tenir molt d'afecte i mim cap a ells. Amb anella per a la dentició i cintes per al seu desenvolupament.

Mossegador de lactància: Mossegador de 100% de silicona alimentària i fusta natural. És un producte perfecte per a calmar les molèsties de la dentició i ideal per a les petites mans del bebè.

Tria una opció:

26,90 €

PERSONALITZAT: En acabar la compra, a l'apartat "Informació adiccional" escriu el nom del bebè que vols posar a la bandana. Es personalitza amb el text..."Hola mundo! Soy... ❤" / "Hola món! Sóc...❤ ".*Producte personalitzat, no s'admeten devolucions

O bé, enviar un correu electrònic a: chiquibebe@chiquibebedejenni.es.

Si tries l'opció del correu, recorda posar el teu nom i número de compra en l'assumpte del correu.

I si creem un pack...

jQuery Back To Top Button by CodexWorld