Ninot sonall - Faràndula

Els nostres bebès moltes vegades necessiten una mica de consol o simplement un company amb el qual reconfortar-se i, amb aquest ninot d'afecte ho aconseguiran.

Aquest doudou o company d'afecte és de textura molt suau, amb teles de cotò ecològic amb certificat Oeko-Tex® Standard 100, i té capacitat per a retenir les olors, una cosa molt important per al teu menut/da; ja que a l'hora de dormir, l'ajudarà que el seu fidel company faci olor de la mama.

Aquest doudou forma part d'una col·lecció dedicada a la nostra ciutat, Olot, i especialment als "farandulers" més menuts. Amb dibuixos de la il·lustradora Nina Bach, podeu trobar 3 models: el gegant bebé, la gegantessa bebé i el lligamosques bebé. Estampació: Males pintes.

El doudou s'ha de posar en contacte amb la pell de la mare un parell de nits perquè absorbeixi l'olor materna, aquest en posar el doudou en contacte amb el bebè el calmarà i relaxarà com si encara estigués al ventre matern.

Edat recomanada: Des dels 0 fins als 24 mesos aproximadament.

MIDA: 10x17 cm (sense comptar l'anella de dentició) 

Tria una opció:

14,90 €

Els nostres productes de la Faràndula són creats des de casa, en tots els detalls. Disseny, creació, il·lustracions i l'estampació, amb tintes ecològiques, són KM0. Fets a mà des del nostre petit taller, entre volcans.

RECOMANACIONS DE RENTADA: Es recomana rentar en un programa curt de rentadora a una temperatura màxima de 30° i evitar l'ús d'assecadora. No fer servir lleixiu. Planxar a temperatura baixa (no planxar el vinil directament).

IMPORTANT: El temps de confecció dels articles per encàrrec és d'entre 7 i 10 dies per a altres dates d'entrega consultar abans.

* Les imatges només són exemples, no s'inclouen els articles d'atrezzo i en tot cas el producte venut és l'especificat no el de la fotografia.

* Treballem molt perquè els nostres productes siguin el més fidel a les fotografies, encara que els colors poden variar lleugerament.

*Totes les mides d'aquests productes tèxtils són aproximades, ja que són productes artesans, i poden veure's afectades pel procés de confecció d'aquest.

I si creem un pack...

jQuery Back To Top Button by CodexWorld