Necesere bàsic - Conilletes

Aquest necesser és pràctic, bàsic i senzill, però amb una capacitat per portar un paquet gran de tovalloletes, alguns bolquers, una muda i té una butxaca de cremallera per guarda les cremes o altres productes.

Amb una mida reduïda per portar a la bossa, al cotxet, a la mà, al maleter del cotxe... T'acompanyarà en els viatges o durant la teva vida diària. Es tanca molt fàcilment amb una goma elàstica, que permet assegurar tot el seu interior. Fet amb teles de cotó amb certificat Oeko-Tex® Standard 100 .

Pots trobat una varietat de necessers i kits d'higiene per a bebès, per a cobrir les seves necessitats bàsiques des del naixement. Amb un necesser amb tu, vagis on vagis, tindràs tot el necessari per al teu bebè.

Mida: 18 x 30 cm

Els nostres productes són d'edició limitada. Fets a mà des del nostre petit taller, entre volcans. Es pot personalitzat el neceser amb el nom.

Tria una opció:

Des de 18,90 €

PERSONALITZAT: Si tries l'opció de personalitzar el teu producte, en acabar la comanda, en l'apartat d'"Informació addicional" escriu el nom i el color de vinil que vols posar en el necesser. *Producte personalitzat, no s'admeten devolucions.

O bé, enviar un correu electrònic a: chiquibebe@chiquibebedejenni.es.

Si tries l'opció del correu, recorda posar el teu nom i número de comanda en l'assumpte del correu.

Consulta els colors dels nostres vinils disponibles en: Catàleg de talles i vinils.