Motxilla sac - Faràndula

Motxilla tipus sac de cotó amb certificat Oeko-Tex® Standard 100. És perfecta perquè el teu nen/a porti objectes, joguines, roba de canvi...Ideal per a l'escola infantil / guarderia, excursions, passejos... Amb aquestes motxilles de sac el teu bebè ira ben equipat a tot arreu.

Porta 2 cintes planes per a portar a l'esquena o penjada del cotxet. A més d'una ansa per a penjar en el penja-robes.És una motxilla ergonòmica, no té estructura, s'adapta al cos, està pensada per a proporcionar gran comoditat als nens.

Aquesta motxilla sac forma part d'una col·lecció dedicada a la nostra ciutat, Olot, i especialment als "farandulers" més menuts. Amb dibuixos de la il·lustradora Nina Bach, podeu trobar 2 models: el cavaller i els gegants menuts. Estampació: Males pintes.

També és un regal de naixement perfecte, per a portar els accessoris del bebè, les primeres sortides al parc, etc

Tot a punt per començar l'escola? Tens tots els complements que demanen les escoles o guarderies?

Disseny, creació, il·lustracions i l'estampació, amb tintes ecològiques, són KM0. Fets a mà des del nostre petit taller, entre volcans.

MIDA: 33x30 cm

Tria una opció:

25,90 €

Els nostres productes de la Faràndula són creats des de casa, en tots els detalls. Disseny, creació, il·lustracions i l'estampació, amb tintes ecològiques, són KM0. Fets a mà des del nostre petit taller, entre volcans.

RECOMANACIONS DE RENTADA: Es recomana rentar en un programa curt de rentadora a una temperatura màxima de 30° i evitar l'ús d'assecadora. No fer servir lleixiu. Planxar a temperatura baixa (no planxar el vinil directament).

IMPORTANT: El temps de confecció dels articles per encàrrec és d'entre 7 i 10 dies per a altres dates d'entrega consultar abans.

* Les imatges només són exemples, no s'inclouen els articles d'atrezzo i en tot cas el producte venut és l'especificat no el de la fotografia.

* Treballem molt perquè els nostres productes siguin el més fidel a les fotografies, encara que els colors poden variar lleugerament.

*Totes les mides d'aquests productes tèxtils són aproximades, ja que són productes artesans, i poden veure's afectades pel procés de confecció d'aquest.

jQuery Back To Top Button by CodexWorld