Canastilla - Dolç arcoiris

Un regal per a sorprendre els nous papes, a més de molt útil en la vida del seu nou bebè?
Canastilla dolça i divertida amb la qual estar preparat per a qualsevol cosa. Inclou:

  • Un pitet de lactància impermeable: un/a menut/da realitza una mitjana de 7/8 tomes diàries. Els pitets són una cosa indispensable!
  • Una manta amanyac per abrigar-lo en els seus primers moments en braços, en el cotxet, bressol... suau i agradable per a promocionar-li calma i refugi.
  • Una bossa muda per a col·locar la seva roba de canvi, el bolquer, les tovalloletes... infinits usos, com per exemple per a posar el necessari per a l'arribada del bebè, o també per al passeig.
  • Un pack de tovalloles de lactància, molt útils en les preses diàries del bebè, o en el canvi de bolquer. Fins i tot per a la mama en els seus moments d'higiene i maquillatge!
  • Una pilota Montessori, la joguina més ideal per a convertir-se en un dels seus aliats a l'hora d'explorar, tafanejar i distreure's.
  • Un mossegador realitzat amb fusta natural i silicona antibacteriana alimentària, per si els passejos o les esperes en el metge es tornen una mica avorrides, o per si el nen/a necessita distreure's!
  • I un salva xumets personalitzat que ens ajudi a no perdre el xumet per a moments de calma i relaxació.

NOTA: Enviens el nom del nen/a per WhatsApp o bé, escriu el nom a l'apartat de "Informació adicional" al final de la compra. 

65,90 €

PERSONALITZAT: En acabar la compra, en l'apartat de "Informació adiccional" escriu el nom que vols posar al salva xumets. *Producte personalitzat, no s'admeten devolucions

O bé, enviar un correu electrònic a: chiquibebe@chiquibebedejenni.es.

Si tries l'opció del correu, recorda posar el teu nom i número de compra en l'assumpte del correu.

jQuery Back To Top Button by CodexWorld