Canastilla - Arcoiris coral

NOU!

Un regal per a sorprendre els nous papes, a més de molt útil en la vida del seu nou bebè?
Canastilla dolça i divertida amb la qual estar preparat per a qualsevol cosa. Inclou: 

  • Una manta gran per abrigar-lo en els seus primers moments en braços, en el cotxet, bressol... suau i agradable per a promocionar-li calma i refugi.
  • Una pilota Montessori, la joguina més ideal per a convertir-se en un dels seus aliats a l'hora d'explorar, tafanejar i distreure's.
  • Un mossegador realitzat amb fusta natural i silicona antibacteriana alimentària, per si els passejos o les esperes en el metge es tornen una mica avorrides, o per si el nen/a necessita distreure's!
  • Un dou dou o dudú, també dit manta d'acompanyament, els bebès moltes vegades necessiten una mica de consol o simplement un company amb el qual reconfortar-se i, amb aquesta manteta el aconseguiran. Es recomana a la mamà que dormi amb el doudou abans de donar-li-ho al bebè perquè s'impregni amb la seva olor perquè el bebè pugui relacionar la manteta amb ella.
  • Necesser porta tot, ideal per a portar tot el pack bàsic amb un bebè en la família. Molt pràctic per a portar les teves cosetes en la bossa del cotxet, o fins i tot per a preparar-lo com a necesser per al bebè a l'hospital.
  • I un salva xumets personalitzat que ens ajudi a no perdre el xumet per a moments de calma i relaxació.

NOTA: Enviens el nom del nen/a per WhatsApp o bé, escriu el nom a l'apartat de "Informació adicional" al final de la compra.

89,90 €

PERSONALITZAT: En acabar la compra, en l'apartat de "Informació adiccional" escriu el nom que vols posar al salva xumets. *Producte personalitzat, no s'admeten devolucions

O bé, enviar un correu electrònic a: chiquibebe@chiquibebedejenni.es.

Si tries l'opció del correu, recorda posar el teu nom i número de compra en l'assumpte del correu.