Bossa maternitat - Juliet

Aquesta preciosa bossa és l'accessori ideal per a portar a l'hospital, et cabrà tot el necessari per a preparar l'arribada del teu bebè. També és ideal per als primers viatges del teu bebè o quan te'n vagis un cap de setmana com a maleta de mà.

És molt pràctica i lleugera. Té quatre butxaques exteriors, dues d'elles elàstiques, i es tanca amb cremallera. Teixit interior blanc de cotó. Dues anses centrals.
Inclou una pràctica ansa extensible que permet portar-la a l'espatlla o com a bandolera.

Mida: 25x50x25 cm

Tria una opció:

Des de 55,90 €

PERSONALITZAT: Si tries l'opció de personalitzar el teu producte, en acabar la compra, en l'apartat "Informació addicional" escriu el nom i el color del vinil que vols posar en el producte. *Producte personalitzat, no s'admeten devolucions

O bé, enviar un correu electrònic a: chiquibebe@chiquibebedejenni.es.

Si tries l'opció del correu, recorda posar el teu nom i número de compra en l'assumpte del correu.

Consulta els colors dels nostres vinils disponibles en: Catàleg de talles i vinils.

T'agradaria tenir una bossa de maternitat com aquesta amb el nom brodat?

En el cas de voler brodar el nom del teu bebè, la bossa ha de cosir-se des de zero, o bé, crear un pegat amb el nom del teu bebè, i cosir-lo a la butxaca davantera de la bossa (o en un altre lloc de la bossa que t'agradaria que estigués cosit el pegat). Posa't en contacte amb nosaltres si vols més informació o encarregar una bossa de maternitat amb el nom brodat.

jQuery Back To Top Button by CodexWorld