Cuidats bàsics

Sabem l'ho important que són els complements i accessoris per als nens, així que aquí us deixem uns cuidats bàsics per a les teles de cotó o lli, i vinil. Què podem fer perquè la seva vida útil sigui més llarga? Totes les nostres teles són pre rentades, per a evitar que una vegada creat el producte, aquest s'encongeixi i es trenquin costures o es formin trencaments.

Per a allargar la vida del cotó primer tindrem en compte els passos a seguir abans de fer servir la rentadora:

  • Separar les peces de cotó blanques de les de color.
  • Triar un detergent suau o delicat per a les nostres peces. Si el detergent és molt agressiu, les peces de cotó perden el seu color amb cada rentada. Evita productes blanquejants o agressius.
  • Encara que el cotó pot rentar-se amb aigua freda o calenta (màxim 30º) es recomana rentar les peces amb aigua freda. L'excés de temperatura pot arribar a destenyir la peça i encongir-la.
  • Usar cicles de rentada suaus (delicat) quan no hi hagi molta brutícia en les peces. Una rentada excessiva del cotó pot afeblir les fibres i que aquestes quedin afeblides.
  • Sempre és millor que donis la volta a les teves peces, sobretot si la peça conté vinil. Si no hi ha aquesta opció, millor rentar-ho a mà. Malgrat tractar-se d'un teixit molt resistent, lluirà en millors condicions si cuides la teva bugada diàriament. Pot ser que el vinil tèxtil personalitzat es quedi una mica arrugat, però això se soluciona amb el planxament de la peça (planxar del revés o amb una tela cobrint l'estampat.)

Respecte a l'assecat de les peces de cotó:

  • És preferible no utilitzar l'assecadora, ja que si no s'usa amb una temperatura baixa causa l'encongiment de la peça. Per tant, millor evitar-la. (deixa-ho assecar a l'aire)
  • El millor lloc per a tendir la roba de cotó és aquell que estigui fresc i que no incideixi la llum del sol directament. El sol a la llarga afebleix les fibres i, en conseqüència, les danya. A més pot causar destenyits en els colors més foscos o pot fer que els colors es vegin menys alegres.

Finalment, el planxat de les peces de cotó:

  • Es recomana que a l'hora de planxar les peces de cotó, s'usi el vaporitzador de la planxa. Utilitza sempre aigua destil·lada. La temperatura màxima de planxament és de 160°. En el cas dels vinils, mai planxar directament damunt (posar un drap entre la tela i la planxa).

Si encara tens dubtes de com rentar les peces, el nostre millor consell és...

dona-li la peça a la teva mare, ella segur que sap rentar-la!

 

jQuery Back To Top Button by CodexWorld