PREGUNTES FREQÜENTS

1. Com puc fer servir un codi de descompte?

És molt senzill. Afegeix tots els productes que desitgis al cistell. Quan hagis acabat, ves-te'n fins al cistell i sota el llistat de productes de la teva compra veuràs un quadre de text que posa "Cupó". Posa el teu codi allà i fes clic a "Canviar cupó". I llest!
Si compres des de tu mòbil, hauràs de clicar a "Mostrar resum de comanda" i allà veuràs un quadre de text que posa "Cupó". Posa el teu codi allà i fes clic a "Canviar cupó". I llest!

2. Podré saber en tot moment on està la meva comanda?

Sí, de seguida que la teva comanda estigui preparada rebràs un correu electrònic en el qual trobaràs un enllaç de seguiment de Correus per a saber en tot moment on està la teva comanda i poder així estimar la data en què et serà lliurat.

3. Quant temps tindré el meu enviament disponible a Correus per a efectuar la recollida?

El nostre enviament sempre és amb Correus i amb "Lliurament a domicili"; si després de dos intents de lliurament no poden localitzar-te, recorda que l'oficina de Correus tindrà disponible la teva comanda durant 12 dies perquè puguis passar a recollir-lo.

Transcorregut aquest temps el paquet es reetiquetarà de tornada al remitent (nosaltres). Pots posar-te en "Contacte" amb nosaltres per a enviar-te de nou el teu paquet. Es cobraran de nou les taxes de l'enviament.

4. Puc triar alguna tela que m'agradi per a crear el producte que vull?

Per descomptat!. Disposem d'una àmplia varietat de teles i colors, que pots veure a l'apartat de "Catàleg de teles". Després, hauràs de posar-te en "Contacte" amb nosaltres i escriure'ns quina tela i producte vols.

5. Haig de comprar el producte per poder-lo personalitzar?

Si!Has de completar la compra del producte perquè nosaltres puguem personalitzar-lo, i procedir a l'enviament. D'aquesta manera, el producte apareix com esgotat, i ja serà per a tu i el teu nen!

6. Per què a la majoria de productes posa "des de..."?

Molts dels nostres productes són personalitzables. Es mostra el preu base sense personalitzar, i depenent de les opcions que triïs (vinil, brodat, clauers...) et mostra el preu definitiu del producte. Alguns altres dels nostres productes, ja tenen el personalitzat inclòs i et mostra el preu final de venda.

Segueix-nos a l'Instagram

jQuery Back To Top Button by CodexWorld