Oh! Menut cabeçut

Sabeu què és la "Faràndula" d'Olot? És el conjunt d'elements festius del municipi (Olot), que està format per als Gegants, el Cap Lligamosques, els Cavallets i els Cabeçuts. Si voleu veure tots els personatges de la faràndula junts, només surten una vegada a l'any, per les Festes del Tura, durant la primera quinzena de setembre. També podreu veure alguns d'ells per les festes de Corpus, al juny.

Una col·lecció dissenyada i creada amb molt d'amor per als de casa! Tant menuts com grans, podran gaudir dels seus personatges favorits amb la nostra nova col·lecció. Amb els dibuixos de la il·lustradora Nina Bach, que tant ens enamoren!

També ens trobaràs a l'Oficina de turisme d'Olot! 

Instagram - Nina Bach:  @ninabach_ill    /    Males pintes: @males.pintes

Vols una camisa o un bodi de la Faràndula d'Olot? No et preocupis, contacta amb nosaltres per WhatsApp 690-723-648 o per email "chiquibebe_jenni@hotmail.com".

Comenta'ns quina camisa/bodi vols (talla i color) i nosaltres t'indicarem quins dibuixos estan disponibles. En uns dies podràs tenir la teva camisa/bodi de la col·lecció "Oh! menut cabeçut" (per encàrrecs de camises o bodis, es triga de 10 a 15 dies aproximadament).