GUIA DE COMPRA

Després d'afegir els productes en la cistella de compra, has d'emplenar les dades de facturació i entrega

Si tens un cupó de descompte, has d'introduir-lo en la casella de "cupó", i després clicar "canviar cupó". En la part del "resum de comanda" veuràs com es descompta el teu cupó.

La teva compra és un regal per un familiar/amic i no viu a la teva ciutat 

per donar-l'hi en mà?

Podem enviar-li el regal a la seva casa. Has de seleccionar "Enviar a una adreça diferent" i emplenar el formulari amb les dades del familiar/amic i així li arribarà el regal a la seva casa!

En el pas següent, t'apareixeran els diferents mètodes d'enviament que tenim en la nostra web, juntament amb els preus. Depenent del pes i el volum de la teva compra, el preu del va enviar pot variar.

Treballem amb Correus, enviant sempre la teva compra embolicada i protegida en un sobre de plàstic, perquè arribi en perfectes condicions.

En el teu email, t'arribarà un missatge de "confirmació d'enviament", on apareixerà el codi de seguiment per saber en tot moment on es troba la teva compra i saber el dia de la seva arribada.

Quant triga a arribar la meva comanda?

Els enviaments triguen de 2 a 3 dies hàbils.

NOTA: La "Recollida en botiga" NOMÉS està disponible per persones que viuen a prop o a Olot, Girona. Si no vius a prop o no tindràs disponibilitat d'horari i d'entrega en mà, si us plau selecciona un mètode d'enviament.


En aquest pas, després de seleccionar el mètode d'enviament, hauràs de seleccionar el mètode de pagament.

De moment, disposem de dos mètodes de pagament: PayPal i Bizum. El número on fer el Bizum, apareix en el costat: 690 - 723 - 648. En el concepte has de posar el número de la teva comanda o el teu nom i cognoms.

L'import total és la suma dels teus productes i de l'enviament. En el cas de PayPal, s'afegeix un cost addicional, que se suma al teu import final.

El pagament per PayPal, ha de fer-se després de la compra, s'obrirà una finestra on podràs introduir les teves dades i finalitzar el pagament. En el concepte, posa també el número de comanda o el teu nom i cognoms.

Si t'has oblidat de posar el teu cupó de descompte, encara pots afegir-ho en la casella "cupó" i després clicar a "canviar cupó".

En aquest moment, hauràs de revisar les dades de la teva compra, perquè tot estigui correcte i procedir al pagament. Després de confirmar el pagament de la teva compra, processarem la teva comanda.

En "Direcció d'entrega" estaran les teves dades. En "Enviament" estarà el mètode de va enviar que hagis seleccionat i en "Pagament" estarà el mètode de pagament que hagis seleccionat. Si en algun moment vols modificar alguna dada, selecciona "Editar".

En "Informació addicional" hauràs d'introduir el nom del teu bebè (si has comprat algun producte personalitzat) o qualsevol dada que ens vulgui comentar de la teva comanda.

IMPORTANT: Afegeix en "informació addicional" el teu DNI/NIF perquè puguem fer la factura.

Hauràs d'acceptar els Termes i Condicions i la Política de privacitat de la nostra botiga per a poder finalitzar la compra.

Si selecciones "Vull rebre emails amb notícies i oferta especials", t'apuntaràs a nostra newsletter (si no estaves unida en el nostre Club Chiqui, tindràs un 10% de descompte de benvinguda per a la teva pròxima compra).

NO OBLIDIS FINALITZAR LA TEVA COMPRA!

Moltes gràcies

Si tens algun dubte sobre la teva compra o algun dels passos que has de fer per a completar-la, si us plau posa't en contacte amb nosaltres en WhatsApp (+34 690 723 648) o en l'email (chiquibebe_jenni@chiquibebe.com).

jQuery Back To Top Button by CodexWorld