Devolucions

Legalment, els comerços només estan obligats a acceptar les devolucions en aquests dos casos concrets i només en els següents 14 dies després de la compra:

-Si el producte té algun tipus de defecte. (tingues en compte que es tracten de productes creats a mà, en tots els passos des que ens arriba la tela, a crear el producte que és a les teves mans). Les petites imperfeccions i irregularitats no han de considerar-se defectes, sinó que demostren l'autenticitat d'un producte artesanal fet a mà. En cas de trencaments, descosits, cremalleres defectuoses es podrà demanar la devolució o canvi d'article (en cas que l'article sigui personalitzat, no es farà cap devolució).

-Si és una compra a distància, i en aquest cas com a consumidors hi ha un termini de 14 dies per a desistir de la compra, després de la compra.

-No acceptem cancel·lacions: Posa't en contacte amb nosaltres chiquibebe_jenni@hotmail.com si tens algun problema amb la teva compra. 

No es poden canviar ni retornar els següents articles:

A causa de la naturalesa d'aquests articles, tret que arribin danyats (no ens fem càrrec de danys creats per l'empresa de missatgeria, o a l'hora d'obrir el paquet quan l'hagi rebut ) o defectuosos, no accepto devolucions de:

  • Articles en oferta
  • Articles íntims (per motius de salut/higiene)
  • Productes personalitzats
  • Compres personalitzades

Condicions de devolució

Les despeses d'enviament de les devolucions són a càrrec del comprador. Si l'article no es retorna en el seu estat original, el comprador serà responsable de qualsevol pèrdua del seu valor.

Tens preguntes sobre la teva comanda?

Posa't en contacte amb nosaltres en chiquibebe_jenni@hotmail.com si tens algun problema amb la teva compra..